Sådan slår du Antimalwarebeskyttelse ved tidlig start til/fra

Funktionen Antimalware-beskyttelse ved start giver øget sikkerhed i den tid, det tager computeren at starte op. Dette sikrer, at computeren er bedre beskyttet ved at køre alle de nødvendige komponenter i Norton, der forhindrer malware i at køre, når du starter din computer.

Denne indstilling er kun mulig i Windows 8 eller senere.

Sådan slår du Antimalwarebeskyttelse ved tidlig start til/fra

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på fanen Automatisk beskyttelse i indstillingsvinduet for Antivirus.

4. I rækken Antimalware-beskyttelse ved start skal du flytte skydeknappen Til/fra til positionen Til eller Fra.

5. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73596206_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016