Sådan rydder du id fra de filer, der er undtaget scanning

Norton klassificerer alle de filer, der er tillid eller sandsynligvis tillid til, som Norton Trusted eller I orden. Norton scanner ikke filen igen, hvis den er klassificeret som Norton Trusted eller I orden. Dette er med til at forbedre scanningsprocessen i Norton-tjenesten på computeren.

Norton undtager filer, der er klassificeret som Norton Trusted eller I orden. Hvis Norton skal scanne alle filer på computeren, kan du rydde de undtagne filers klassifikationsoplysninger.

Når du sletter id'er fra de filer, der er undtaget scanning, kan det tage længere tid at gennemføre scanningen.

Sådan rydder du id fra de filer, der er undtaget scanning

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på fanen Scanninger og risici i vinduet Antivirus-indstillinger.

4. Klik på Ryd alle under Undtagelser / lave risici i rækken Fjern id fra filer, der er undtaget scanning.

5. Klik på Ja i vinduet Advarsel.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73585683_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016