Den seneste version af Norton-appen fungerer ikke på min Android-enhed

Nogle enhedsproducenter bruger ændrede versioner af Android-operativsystemet (for eksempel: Amazons Kindle Fire, Cruz Tablets, Nook Tablets osv.). Vi kan desværre ikke garantere for Norton-programmernes fulde funktionalitet på denne type enheder på grund af de ændrede operativsystemer, og vi understøtter derfor ikke disse enheder på nuværende tidspunkt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73320750_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 14/01/2016