Sådan aktiveres og deaktiveres Installer kun opdateringer ved genstart

Nogle af sikkerhedsopdateringerne, der downloades under en LiveUpdate-session, kræver en genstart af systemet, før de fungerer. I Windows 7 eller senere kan alle de downloadede opdateringer anvendes omgående uden en genstart af systemet. Med funktionen Anvend kun opdateringer ved genstart kan du imidlertid vælge, hvordan disse opdateringer skal installeres.

Denne funktion er kun mulig i Windows 7 og senere.

Hvis du slår funktionen fra, kan alle de downloadede opdateringer anvendes omgående uden en genstart af systemet. Som standard er funktionen deaktiveret. Du ser følgende valgmuligheder i vinduet Norton LiveUpdate :

• Anvend nu

Hvis du vælger denne mulighed, bliver de downloadede opdateringer anvendt omgående uden en genstart af systemet.

• Anvend senere

Hvis du vælger denne mulighed, bliver de downloadede opdateringer anvendt næste gang, du genstarter computeren.

Hvis denne indstilling er aktiveret, anvendes de downloadede opdateringer først efter en genstart af systemet. Du ser følgende valgmuligheder i vinduet Norton LiveUpdate :

• Genstart nu

Hvis du vælger denne mulighed, genstarter computeren, når opdateringerne er anvendt.

• Genstart senere

Hvis du vælger denne mulighed, bliver de downloadede opdateringer anvendt næste gang, du genstarter computeren.

Sådan aktiveres og deaktiveres Installer kun opdateringer ved genstart

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på fanen Opdateringer i vinduet med indstillinger for Antivirus.

4. I rækken Anvend kun opdateringer ved genstart skal du flytte skydeknappen Til/fra til positionen Til eller Fra.

5. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73307035_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016