Webstedet er usikkert

Norton Identity Safe har identificeret et såkaldt shotgun-angreb på dette websted. Et shotgun-angreb forsøger at udnytte et websted og din browser via flere forskellige sårbarheder i browseren til at injicere skadelig kode på din computer. Derfor har Norton 360 blokeret webstedet, så du er beskyttet mod sådanne trusler.

Symantec anbefaler, at du ikke besøger dette websted. Hvis du besøger dette websted, øges risikoen for, at et angreb lykkes. Du risikerer, at der overføres forskellige stumper skadelig kode, hvis du fortsætter med at besøge dette websted.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73262370_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013