Webstedet er usikkert

Norton Identity Safe har identificeret, at dette websted ikke er sikkert. Symantec har opdaget og blokeret et eller flere forsøg fra dette websted på at udnytte sårbarheder i browseren, og derigennem skade computeren. Symantec har også registreret, at det er risikabelt at handle på webstedet, eller at der sælges falske varer, uden at det oplyses korrekt.

Webstedet kan udnytte sårbarheder i browseren til at injicere kode og foretage skadelige aktiviteter eller få computeren til at gå ned. Derfor er det ikke sikkert at angive fortrolige oplysninger på denne webside. Du kan få mere at vide om risikoen ved at handle på dette websted ved at klikke på Fuld rapport i pop op-vinduet Sikkerhed for websted.

Symantec anbefaler, at du ikke besøger dette websted.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73262369_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013