Webstedet er sikkert

Symantec har scannet dette websted og har konstateret, at der ikke er nogen tegn på trusler, og at det er sikkert at besøge webstedet.

Du kan bruge følgende funktioner i pop up-vinduet Sikkerhed for websted :

Oplysninger om køb

Giver dig oplysninger om sikkerhed ved handel på webstedet, som du besøger.

Oplysningerne om sikkerhed ved handel omfatter bl.a.:

• Legitim virksomhed

Det oplyses, om der er tale om et legitimt websted.

• Transaktion beskyttet

Gør det muligt at udføre sikre onlinetransaktioner ved hjælp af SSL-certifikater fra VeriSign.

• Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskytter dine personlige oplysninger mod misbrug.

Pop op-vinduet Sikker surfing viser oplysninger om sikker handel ved hjælp af Symantecs vurdering af webstedet og webstedets VeriSign SSL-certifikat.

Fuld rapport

Giver flere oplysninger om webstedet. Du kan også klikke på linket for at sende feedback om webstedet og læse brugeranmeldelser fra andre Norton-brugere.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73250732_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013