Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Fra tid til anden indsamles der visse oplysninger fra den computer, som softwaren er installeret på. Der kan være tale om følgende oplysninger:

• Oplysninger om installationen af softwaren. Symantec bruger disse oplysninger til at afgøre, om installationen af softwaren blev gennemført korrekt. Symantec indsamler disse oplysninger med henblik på at evaluere og forbedre succesraten for installation af Symantecs programmer. Disse oplysninger forbindes ikke med oplysninger, der gør det muligt at identificere de enkelte brugere.

• Oplysninger om mulige sikkerhedsrisici samt URL-adresserne for de besøgte websteder, som softwaren anser for at kunne være bedrageriske. Symantec indsamler disse oplysninger med henblik på at evaluere og forbedre Symantec-programmernes evne til at registrere skadelig aktivitet, bedrageriske websteder og andre trusler fra internettet. Disse oplysninger forbindes ikke med oplysninger, der gør det muligt at identificere de enkelte brugere.

• Eksekverbare filer, der er identificeret som skadelige. Disse filer sendes til Symantec vha. softwarens automatiske indsendelsesfunktion. De indsamlede filer kan indeholde personidentificerende oplysninger, som den skadelige software indhenter uden dit samtykke. Symantec indsamler udelukkende disse typer filer med henblik på at forbedre Symantecs programmers evne til at registrere skadelige aktiviteter. Symantec forbinder ikke disse oplysninger med oplysninger, der gør det muligt at identificere de enkelte brugere. De automatiske indsendelsesfunktioner kan muligvis deaktiveres efter installationen ved at følge anvisningerne i dokumentationen til det pågældende program.

• Det navn, der angives under den oprindelige installation af softwaren på computeren, bruger Symantec som et kontonavn for computeren. Du kan bruge dette kontonavn til at vælge at modtage yderligere tjenester eller ved anvendelse af visse af softwarens funktioner. Når du har installeret softwaren, kan du til enhver tid ændre kontonavnet (anbefales).

• De øvrige oplysninger, som bruges til at analysere Symantecs programmer og forbedre deres funktion. Disse oplysninger forbindes ikke med oplysninger, der gør det muligt at identificere de enkelte brugere.

Symantec vil muligvis offentliggøre de indsamlede oplysninger, hvis de, i overensstemmelse med lovgivningen eller i forbindelse med en stævning eller anden juridisk proces, bliver bedt om at gøre det af ordensmagten. Symantec deler muligvis visse oplysninger med forskningsorganisationer og forhandlere af sikkerhedssoftware for at henlede opmærksomheden på trusler fra internettet og fremme registrering og forebyggelse af disse trusler. Symantec vil muligvis også bruge statistikker, som bygger på disse oplysninger, til at spore og offentliggøre rapporter om tendenserne for sikkerhedsrisici. Ved at bruge softwaren erklærer du dig enig i, at Symantec må indsamle, videresende, gemme, offentliggøre og analysere sådanne oplysninger i forbindelse med de beskrevne formål.

Symantec indsamler disse oplysninger med henblik på at evaluere og forbedre Symantec-programmernes evne til at registrere skadelig aktivitet, bedrageriske websteder og andre trusler fra internettet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73242035_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015