Installation af Norton Anti-Theft-agenten ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen

Du kan installere Norton Anti-Theft-agenten ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen, du modtog ved købet af Norton Anti-Theft. Norton Anti-Theft bruger Norton Anti-Theft-agenten til at beskytte din enhed. Du skal installere Norton Anti-Theft-agenten på hver af de enheder, som du vil beskytte. Når du har installeret agenten, kan du spore din enhed, uanset hvor du er og fra enhver kompatibel enhed med internetforbindelse.

Sådan henter og installerer du Norton Anti-Theft-agenten under Windows

1. Log på Norton Anti-Theft-portalen ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen, du modtog ved købet af Norton Anti-Theft.

2. Klik på Log på nu.

3. Gør et af følgende:

• Hvis du har en Norton Account, skal du angive dine kontooplysninger til at logge på.

• Hvis du ikke har en gyldig Norton Account, skal du klikke på Meld dig til nu for at oprette en Norton Account. Læs mere under Oprettelse af en Norton Account.

4. Indtast produktnøglen, som findes på emballagen, i feltet Produktnøgle på siden Aktivér Norton Anti-Theft-tjenesten.

5. Klik på Bekræft.

6. På websiden Konfiguration af Norton Anti-Theft skal du klikke på Start overførsel.

7. Dobbeltklik på den fil, som du downloadede.

8. Klik på Kør.

9. Klik på Nortons licensaftale, læs den igennem og klik på luk.

10. Klik på Acceptér og installer.

Sådan henter og installerer du Norton Anti-Theft-agenten under Android

1. Tryk på browserikonet på startsiden.

2. Log på Norton Anti-Theft-portalen ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen, du modtog ved købet af Norton Anti-Theft.

3. Tryk på Log på her på siden Norton Anti-Theft.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du har en Norton Account, skal du angive dine kontooplysninger til at logge på.

• Hvis du ikke har en gyldig Norton Account, skal du klikke på Meld dig til nu for at oprette en Norton Account. Læs mere under Oprettelse af en Norton Account.

5. Indtast produktnøglen, som findes på emballagen, i feltet Produktnøgle på siden Aktivér Norton Anti-Theft-tjenesten.

6. Klik på Bekræft.

7. Tryk på Hent fra Google Play på siden Konfiguration af Norton Anti-Theft.

8. Hvis du bliver spurgt om produktnøglen, skal du i feltet Produktnøgle indtaste den produktnøgle, der fulgte med i æsken til programmet.

9. Følg anvisningerne på skærmen.

Sådan hentes og installeres Norton Anti-Theft-agenten på en Mac-computer

1. Åbn en webbrowser på den Mac, hvor du vil installere Norton Anti-Theft-agenten.

2. Log på Norton Anti-Theft-portalen ved hjælp af URL-adressen fra kortet eller mailen, du modtog ved købet af Norton Anti-Theft.

3. Gør et af følgende:

• Hvis du har en Norton Account, skal du angive dine kontooplysninger til at logge på.

• Hvis du ikke har en gyldig Norton Account, skal du klikke på Meld dig til nu for at oprette en Norton Account. Læs mere under Oprettelse af en Norton Account.

4. Indtast produktnøglen, som findes på emballagen, i feltet Produktnøgle på siden Aktivér Norton Anti-Theft-tjenesten.

5. Klik på Bekræft.

6. På siden Konfiguration af Norton Anti-Theft skal du klikke på Hent til Mac.

7. Dobbeltklik på det overførte installationsprogram til Norton Anti-Theft.

8. Klik på Fortsæt i den dialogboks, der vises.

9. Klik på Fortsæt i vinduet Velkommen til installationsprogrammet til Norton Anti-Theft.

10. Læs teksten med vigtige oplysninger, og klik derefter på Fortsæt.

11. Læs softwarelicensaftalen, og klik derefter på Fortsæt.

12. Klik på Accepter i den dialogboks, der vises.

13. Skriv navnet og adgangskoden til din administratorkonto i godkendelsesvinduet, og klik dernæst på Installer software.

14. Klik på Fortsæt installation i dialogboksen, hvor du bliver bedt om at genstarte din Mac.

15. Gør et af følgende i vinduet Registrering:

• Angiv navnet og adgangskoden til din Norton Account samt din enheds navn, og klik på Fortsæt for at aktivere Norton Anti-Theft.

• Klik på Aktivér senere for at installere prøveversionen af Norton Anti-Theft. Du kan aktivere produktet til enhver tid i løbet af prøveperioden.

16. Klik på Fortsæt i vinduet Registreringen lykkedes.

17. Klik på Genstart i vinduet Installationen er fuldført.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen. Hvis dette er den første installation på en Mac, vises der efter genstarten en bekræftelse ang. valg af søgningstjenester. Norton Anti-Theft bruger søgningstjenesterne til at fastslå, hvor du befinder dig. Symantec anbefaler, at du klikker på Tillad og lader Norton Anti-Theft bruge Apples Core Location Services. Hvis du klikker på Tillad ikke, bruger Norton Anti-Theft Skyhook-søgningstjenesterne.

Om Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Registrering til Norton Anti-Theft

Overførsel og installation af Norton Anti-Theft-agenten

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73203570_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013