Opdater URL-adresse

Identity Safe giver dig mulighed for at ændre URL-adressen for den loginwebside, som du har gemt din loginoplysninger for. Brug feltet Opdater URL-adresse til at ændre URL for login-websiden. Den URL-adresse, som du opdaterer, skal tilhøre det samme domæne som den nuværende URL-adresse. Hvis din nuværende URL-adresse for eksempel er http://www.symantec.com, og du vil ændre URL-adressen, kan du ændre URL-adressen til http://www.symantec.com/norton/support.jsp. Du kan imidlertid ikke ændre URL-adressen til http://www.symantec.edu.

Kontrollér, at den URL-adresse du angiver, svarer til URL-adressen for den webside, som du vil ændre.

Redigering eller sletning af loginoplysninger

Sådan gemmes login-oplysninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73174678_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013