Rapportering af webstedet som en phishing-side

I sjældne tilfælde kan det ske, at du får mistanke om, at Anti-phishings evaluering af en webside er forkert. For eksempel kan det ske, at du besøger en webside, som du mistænker for phishing, men Anti-phishing meddeler, at der ikke er fundet tegn på fup. I så fald kan du rapportere siden til Symantec, så den kan evalueres igen.

I dialogboksen Rapportér som phishing-website skal du kontrollere, at adressen på den webside der vises, svarer til den side du vil indberette. Hvis det er den rigtige adresse, kan du sende rapporten.

Den webside der skal indberettes, skal være åben i browserens vindue, for at du kan sende den til Symantec.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73174587_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/10/2015