Fejlmeddelelse: "Forkert mailadresse eller adgangskode. Prøv igen ...", selvom jeg har indtastet de rigtige login-oplysninger for at afinstallere Norton Anti-Theft

TRIN 1

Tjek datoen og tidspunktet på din computer

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

TimeDate.cpl

3. Kontrollér, at datoen er korrekt.

Hvis datoen er forkert, skal du ændre kalenderen til den rigtige dag, måned og år.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

TRIN 2

Afinstaller Norton Anti-Theft

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Norton-programmet på listen over installerede programmer og derefter på Fjern eller Afinstaller.

4. Klik på Norton Anti-Theft på listen over installerede programmer og derefter på Fjern eller Afinstaller.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre afinstallationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73173375_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/12/2015