Sådan bruges backup og gendannelse i Norton 360 Online

Oversigt

• Det kan være nyttigt at have en backup med dine vigtige data, hvis der skulle ske nedbrud. Med Norton 360 Online kan du nemt tage backup af dine filer til et hvilket som helst medie, som Windows genkender som et lagerdrev. Backupdestinationen kan både være et eksternt drev, mapper på netværket, cd'er, dvd'er, Blu-ray-diske, iPod-afspillere, flashdrev, kameraer, avancerede mobiltelefoner eller en lang række andre enheder. Det er nemt at tage backup af uforglemmelige billeder, yndlingssange, værdifulde økonomiske dokumenter og vigtige oplysninger med Norton360 Online. Med planlægning af backup kan du skræddersy dine backupsæt til forskellige filtyper, især når der nu ofte fremkommer nye slags.

Du har også friheden til at tage en manuel backup. Konfiguration af og adgang til backup på forskellige computere er en stor hjælp. Det giver dig friheden til at gå fra arbejds- til hjemmemiljøet, uden at du behøver bære rundt på kopier af vigtige data. Med unikke backupsæt kan du konfigurere forskellige profiler til at tage backup af forskellige oplysninger.

Du kan foretage følgende handlinger med backup-modulet:

• Konfigurer unikke backupsæt

• Gennemse filoplysninger for hvert backupsæt

• Vælg den lagerplacering, der passer dig bedst, ud fra en række prædefinerede lagerplaceringer

• Hent alle eller nogle af de filer, som tidligere er blevet sikkerhedskopieret

Funktioner

• Det er nemt at oprette og administrere backupsæt med "Hvad, hvor og hvornår"-tilgangen:

Du kan konfigurere en række opgaver, mens du klargør en backup. I dette modul kan du vælge hvilke filer, mapper og dokumenter, der er vigtige, og som du ønsker en backup af. Med omfattende lagermuligheder for backup, såsom interne drevpartitioner, cd/dvd og eksterne drev, kan du selv vælge, hvor du vil have dine data sikkerhedskopieret. Som standard er det muligt at vælge et Standardsæt, når du påbegynder konfigurationen af en backup. Du kan oprette flere backupsæt baseret på dine ønsker. Brugerfladen er nem at gå til, og du kan planlægge en ugentlig, månedlig eller en brugertilpasset backup.

• Backup af bestemte filtyper:

Viser de forskellige filtyper, der kan tages backup af. Når der foretages en backup i Norton 360 Online, undersøges computerens harddisk først for filer, der skal kopieres, hvorefter filerne inddeles i forskellige kategorier. Herefter laves der en backup af filerne i de pågældende kategorier. Når du vælger en filtype, åbnes et vindue med afkrydsningsfelter på trænodeniveau, hvor du kan vælge eller fravælge dele af træet. Denne valgmulighed gør det lettere at tilføje eller fjerne filer og mapper, der skal sikkerhedskopieres. Du kan ændre dine valg af filer efter behov. Listen viser også antallet af filer, der skal sikkerhedskopieres. Filernes samlede størrelse, så du kan ændre dine valg baseret på backup-lagerets størrelse. Her kan du også tilføje filer og mapper, der måske ikke bliver vist under de viste filtyper.

• Understøtter en lang række lagerenheder:

Med Norton 360 Online får du en lang række muligheder for lager-placeringer til at sikre dine data. Du kan vælge at tage backup til en lokal disk, et flytbart medie, optisk medie eller til et netværksdrev.

Du kan vælge mellem følgende lager-placeringer:

• Lokale diske - Du kan benytte denne valgmulighed til at sikkerhedskopiere dine filer til et lokalt drev. Med denne type backup gemmes filerne i en særlig mappe på C-drevet kaldet N360_Backup. Det er både hurtigt og praktisk at lægge en backup på C-drevet, hvor der er lige så meget plads, som der er ledig plads på harddisken. Lagerpladsen for dette drev afhænger af den ledige plads på harddisken, da filerne gemmes på harddisken.

• Eksterne harddiske - Backupdestinationen kan både være et eksternt drev, mapper på netværket, cd'er, dvd'er, Blu-ray-diske, iPod-afspillere, flashdrev, kameraer, avancerede mobiltelefoner eller en lang række andre enheder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73086157_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/02/2016