Sådan bruges Norton-værktøjslinjen i Norton 360 Online

Oversigt

• Et smart program, der er beregnet til at beskytte dine adgangskoder, finansielle oplysninger og det beskytter dig også mod at blive offer for cyberkriminalitet. Trættende gentagelser af indtastninger af oplysninger på forskellige websteder er fortid; med Norton-værktøjslinjen kan du gemme og administrere alle dine personlige oplysninger og automatiske indtastninger, hver gang du har brug for det. Den forbedrede sikkerhed i Norton Identity Safe gør, at de mest følsomme oplysninger sikres mod at blive stjålet og at alle onlinetransaktioner forbliver sikret. Med Safe Web Search kan du søge oplysninger alle steder på internettet uden at være sårbar over for cyberangreb. Du får en skræddersyet boks til at administrere og få adgang til dine login-oplysninger over hele verden på en hvilken som helst computer.

Funktioner

• Beskyt dig selv mod trusler, der har til formål at stjæle dine personlige eller finansielle oplysninger, og værn om din identitet, når du handler, bruger netbank og surfer online.

Norton-værktøjslinjen med Identity Safe installeres med Norton 360 Online og beskytter dig omgående. Du kan starte med at bruge Identity Safe, som indeholder administration af adgangskoder og automatisk udfyldning af blanketter, ved at gå til en hvilken som helst hjemmeside, der kræver et brugernavn og en adgangskode. Identity Safe vil da spørge dig, om du vil oprette en boks. Du kan også oprette en boks inde fra Identity Safe.

• Beskyttelse mod phishing:

Du kan nu surfe og handle alt det du vil på internettet, fordi beskyttelsen mod phishing-forsøg hjælper med at beskytte dig mod bedrageriske websteder. Norton-værktøjslinjen viser sikkerhedsstatussen på websider med et rødt mærke for et websted, der er mistænkt for phishing-forsøg og et grønt mærke for et sikkert websted.

• Bekvemmelighed ved brug af login-oplysninger:

Med Identity Safe kan du gemme alle dine login-oplysninger til dine yndlingswebsteder. Du behøver ikke længere at kunne huske dine login-oplysninger - du skal bare logge ind på Identity Safe, så udfylder den dine login-oplysninger, når du besøger sider, der kræver logon. Et enkelt klik på kontoen i rullemenuen i Identity Safe på Norton-værktøjslinjen tager dig til din yndlingsside og logger dig på.

• Krypteret lager til personlige oplysninger:

Identity Safe gemmer og krypterer dine personlige oplysninger som fx kreditkortoplysninger, kontonumre og kontaktoplysninger på en hensigtsmæssig måde, så du nemt kan få adgang til dem. Denne boks med oplysninger er krypteret og beskyttet med en adgangskode, så kun du har adgang til den.

• Tidsbesparende og automatisk udfyldning af blanketter:

Med din tilladelse udfylder Identity Safe automatisk felter på nettet til adgangskoder og personlige oplysninger . Denne tjeneste gør din brug af netbank, shopping og surfing mere bekvem, samtidig med at den beskytter dine oplysninger mod at blive stjålet af skadelige programmer, der registrerer tastetryk.

Selvstudier

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73086115_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/02/2016