Vejledninger til Norton 360-programmer

Sådan bruges Norton-værktøjslinjen

Beskyt dig selv mod trusler, der har til formål at stjæle dine personlige oplysninger, og værn om din identitet, når du handler, bruger netbank og surfer online.

Få flere oplysninger >>

Sådan bruges sikkerhedskopiering og gendannelse

Beskyt dine billeder, musikfiler, videoer og andre vigtige data fra at gå tabt med automatisk backup.

Få flere oplysninger >>

Sådan bruges Norton Bootable Recovery Tool

Når malware udgør en trussel mod styresystemet, er du nødt til at sætte eliten ind for at fjerne den. Med Norton Bootable Recovery Tool kan du starte pc'en i en fejlsikret tilstand.

Få flere oplysninger >>

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73086050_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/02/2016