Min konto

På siden Min konto kan du se oplysningerne for din Norton Account.

Du kan gøre følgende:

• Se alle de Norton-programmer, du har købt

• Se produktnøglerne for alle dine Norton-programmer

• Fjerne licensen for et Norton-program på en enhed

• Se og ændre indstillingerne for abonnementet

• Se og opdatere dine personlige oplysninger, f.eks. dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer

• Skifte adgangskoden til din Norton Account

• Se og opdatere faktureringsoplysninger, f.eks. faktureringsadressen, betalingsmetoden og bankoplysningerne

• Angiv dine indstillinger

• Se ordrehistorikken og -oversigten for alle de Norton-programmer, du har købt

På siden Min konto har du adgang til følgende afsnit:

Produktoplysninger

Her kan du se oplysninger om de Norton-programmer, som er knyttet til din Norton Account.

Når du klikker på et Norton-program, kan du se følgende oplysninger:

• Produktnøglen, programmets serienummer og onlinelagerpladsen.

• Administrer mine installationer Her kan du se det antal pladser, der er i brug på nuværende tidspunkt, og det antal pladser, som kan bruges. Du kan se navnene på de enheder, hvor programmet er installeret på nuværende tidspunkt, og den dato, programmet blev installeret på hver af enhederne.

• Lagerplads Her kan du se den samlede anvendte onlinelagerplads og den onlinelagerplads, som er til rådighed på din konto på nuværende tidspunkt.

• Abonnementsindstillinger Her kan du aktivere eller deaktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Du kan bruge knappen TIL/FRA i dette afsnit til at aktivere eller deaktivere den automatiske fornyelse for dit Norton-produkt.

Du har følgende valgmuligheder:

• Fjern licens

Bruges til at fjerne en licens for et Norton-program, som er registeret på en enhed. Du kan bruge den samme licensnøgle igen, så du kan bruge programmet på en anden enhed.

Hvis du f.eks. har installeret dit Norton-program på en enhed, du ikke længere bruger, kan du frigøre licensen til Norton-programmet på denne enhed. Når du har frigjort licensen, kan du installere Norton-programmet på en anden enhed.

• Køb en nøgle

Gør det muligt at købe en ekstra nøgle til Norton-programmet for at beskytte dine ubeskyttede enheder.

Hvis du har brugt Norton-programmet på alle tilgængelige enheder og har brug for at beskytte flere enheder, kan du bruge denne funktion til at beskytte ekstra enheder.

• Hent

Gør det muligt at hente og installere Norton-programmet på din enhed.

Denne funktion vises kun for programmer, der passer til din enhed, og hvis du har en gyldig licens til programmet.

• Forny nu

Gør det muligt at forny abonnementet på dit Norton-program.

Funktionen Forny nu vises kun, hvis abonnementet på Norton-programmet allerede er udløbet, eller hvis det udløber inden for 30 dage.

• Adgang til Norton Rescue Tools

Giver dig adgang til webstedet Norton Bootable Recovery Tool.

Du kan bruge Norton Rescue Tools til at løse alle installationsproblemer i Norton-programmer.

• Køb mere lagerplads

Bruges til at købe ekstra onlinelagerplads til backup af dine vigtige data.

Automatisk fornyelse og abonnementer

Gør det muligt at få vist en liste over alle Norton-programmer, der er registreret for din Norton Account og ændre de automatiske fornyelsesindstillinger.

TIL/FRA -knappen i kolonnen Automatisk fornyelse kan bruges til at deaktivere automatisk fornyelse af Norton-programmet.

Du kan angive automatiske fornyelsesindstillinger for dit Norton-program. Tjenesten omfatter løbende opdateringer og beskyttelse år efter år for alle de brugere, der vælger Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Der er oplysninger om automatisk fornyelse under Om Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Kontooplysninger

Her kan du se dine kontooplysninger.

Du kan opdatere dine personlige oplysninger og klikke på Gem ændringer for at gemme ændringerne.

Du kan bruge afsnittet Skift adgangskode til at ændre adgangskoden til Norton Management. Angiv den eksisterende adgangskode i feltet Nuværende adgangskode. Angiv den nye adgangskode i feltet Ny adgangskode og Indtast den nye adgangskode igen.

Du skal bruge funktionen Opdater adgangskode til at gemme ændringerne.

Faktureringsoplysninger

Her kan du se dine faktureringsoplysninger.

Du kan se og ændre din faktureringsadresse og dine betalingsmuligheder, f.eks. dine oplysninger om kreditkort, hævekort og netbank.

Du kan vælge mellem:

• Gå til faktureringsoplysninger

Giver dig adgang til dine faktureringsoplysninger og betalingsmuligheder.

• Opdater

Gemmer de ændringer, du har foretaget.

• Slet faktureringsoplysninger

Dine nuværende faktureringsoplysninger slettes.

Hvis du har valgt den automatiske fornyelsestjeneste, anbefaler Symantec, at du ikke sletter dine faktureringsoplysninger.

Mailindstillinger

Her kan indstille dine præferencer for meddelelser pr. mail og dine personlige præferencer.

Du kan vælge mellem:

• Foretrukket sprog i mails

Her kan du vælge det sprog, du foretrækker at modtage mail og meddelelser på.

I nogle tilfælde modtager du muligvis ikke mail på det foretrukne sprog. Det skyldes, at Norton-programmet ikke fås på det valgte sprog, eller at der ikke fås Norton-support i det pågældende område. I sådanne tilfælde modtager du muligvis mail på engelsk.

• Send mig mails med produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed

Markér denne indstilling, hvis du vil modtage mail om nye produkter, tilbud og nyhedsbreve.

• Send mig en mail, hvis enheden er i fare

Gør det muligt at konfigurere mail og meddelelser. Norton Management giver besked, når dine administrerede enheder kræver din opmærksomhed.

Markér dette punkt, hvis du vil have Norton Management til at sende dig en mail, når en af dine enheder er i fare for at blive inficeret.

Hvis du har valgt at modtage mail fra Symantec, kan du angive dine personlige præferencer for at tilpasse de oplysninger, Symantec sender til dig. Symantec bruger de angivne oplysninger til at sende dig oplysninger, som er relevante i forhold til dine interesser. Du skal angive oplysninger som dit køn, den måned og det år, du er født, det antal og de typer enheder, du ejer, og de emner, som interesserer dig.

Symantec bruger de angivne oplysninger til at tilpasse de oplysninger, du modtager. Symantec bruger ikke dine personlige oplysninger til markedsføring og videregiver dem heller ikke til udenforstående annoncører. Symantec beskytter altid dine personlig oplysninger. Der er flere oplysninger i politikken for beskyttelse af personlige oplysninger.

Du skal bruge funktionen Gem ændringer til at gemme ændringerne.

Ordrehistorik

Her kan du se ordrehistorikken for dit køb af Norton Management.

Du kan se bestillingsdato, ordrenummer og ordrens aktuelle status for hvert af de Norton-produkter, du har købt. Du kan klikke på ordrenummeret og se hele odreoversigten. Du kan også hente og udskrive fakturaen i PDF-format.

Du kan også vælge at annullere en ordre eller gemme en onlinebestilling, som du har afgivet. Hvis du ikke har bekræftet din ordre, vises ordreoplysningerne i afsnittet Produktoplysninger. Når du har bekræftet ordren, vises den i ordrehistorikken. Bekræftelse af din onlinekøbsordre

Visning af oplysninger om dine Norton-programmer og -tjenester

Om Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Sådan overføres licensen til en ny enhed

Om Norton Management

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v72806167_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 13/05/2014