Om hovedvinduet i Norton-programmet

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Norton er en alt-i-én-løsning, som beskytter computeren og alle dine onlineaktiviteter. Det sørger for beskyttelse mod virus, orme, hackere og botnet. Norton er også et værn mod onlineidentitetstyveri, beskytter vigtige filer og sørger for, at computeren er optimeret og kører med maksimal ydeevne.

Du kan finde en løsning ved at klikke på et emne, der beskriver det problem, du har:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v7270714_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/11/2016