Om hovedvinduet i Norton-programmet

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Norton er dokumenteret driftssikker og er den hurtigste og letteste samlede løsning til beskyttelse af din computer og alle dine onlineaktiviteter. Det giver effektiv beskyttelse mod eksisterende og nye malware, herunder ransomware og virus. Det beskytter dine personlige og finansielle oplysninger, når du bruger dem online, giver dig mulighed for at beskytte dine vigtige filer ved at sikkerhedskopiere dem, og det sørger for, at din computer altid er optimeret til at give den bedst mulige ydeevne. Norton bruger LiveUpdate-teknologien til automatisk at downloade de seneste opdateringer, der er nødvendige for at beskytte dig og dine enheder mod nye trusler.

Klik på et af afsnittene for at læse mere om at bruge Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v7270714_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/08/2018