Sådan bruges Norton Bootable Recovery Tool

Oversigt

• Norton Bootable Recovery Tool er et redningsværktøj, som er gratis for kunder med Norton Antivirus, Norton Internet Security og Norton 360. I nødsituationer kan du benytte dette værktøj til at genskabe din computers normale, funktionelle tilstand. Norton Bootable Recovery Tool (NBRT) kan også bruges til at scanne for og udbedre trusler, hvis du skulle komme ud for problemer med at installere Norton-programmer på grund af en virus på din computer. Norton Bootable Recovery Tool kan også bruges til at udføre en virusscanning på et system, hvor Windows var installeret på forhånd. På grund af guidens alsidighed kan du brænde genskabelsesværktøjet til en dvd, lave et ISO-billede eller kopiere det til en USB-enhed.

Funktioner

• Reparation af inficerede systemfiler, der ikke kan fjernes inde fra Windows:

Installation af Nortons sikkerhedsprogram mislykkedes, fordi dit system er dybt inficeret af crimeware. I sådan et tilfælde kan Norton Bootable Recovery Tool være til stor hjælp, da du kan starte din computer op fra en dvd eller et USB-drev, og derfra kan du fjerne de trusler, der giver problemer.

• Reparation af virusinfektioner, der forårsager en mislykket installation af et Norton-program:

Norton Bootable Recovery Tool hjælper dig med at løse de mest forfærdelige computerproblemer, som fx når crimeware indlejrer sig selv så dybt i din computers styresystem, at det kræver et særligt værktøj for at fjerne det.

Du kan gøre følgende med Norton Bootable Recovery Tool:

• Oprette brugertilpassede redningsmedier (dvd/USB) før dit system bliver inficeret

• Gendanne computerens normale, funktionelle tilstand, når den er blevet inficeret så meget, at den ikke kan starte.

• Understøttelse af USB-drev:

Med guiden Norton Bootable Recovery kan du oprette et værktøj - selv på et USB-drev - hvorfra du kan starte din computer op. Du kan også opdatere virusdefinitionerne i Norton Bootable Recovery Tool på USB-drevet. Når du forsøger at installere værktøjet på en USB-enhed, bliver alle tilstedeværende data slettet. Før du kan starte op fra et USB-drev, skal der vælges en USB-enhed som startenhed i BIOS-indstillingerne på computeren.

• Med understøttelse af ISO-filer kan du køre værktøjet fra en virtuel maskine:

Du kan oprette en ISO-fil som din skræddersyede Norton Bootable Recovery Tool. ISO-filen kan kopieres til en dvd og anvendes som en gendannelses-dvd på en hvilken som helst computer. Ved hjælp af ISO-filen kan du også angive en hvilken som helst virtuel maskine som et virtuelt dvd-drev. Værktøjet rummer en række drivere til netværkskort og diskenheder. Du kan tilføje flere drivere ved at klikke på Tilføj drivere. Hvis du ikke vil inkludere flere drivere i din skræddersyede Norton Bootable Recovery Tool, kan du oprette værktøjet ved hjælp af standardindstillingerne.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v72380776_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 13/10/2014