Find ud af, hvordan du bruger Norton Bootable Recovery Tool

Oversigt

• Norton Bootable Recovery Tool er et redningsværktøj, som fås gratis. Du kan bruge dette værktøj til at gendanne computerens normale, funktionelle tilstand, når den er blevet inficeret så meget, at den ikke kan starte. Norton Bootable Recovery Tool (NBRT) kan også bruges til at scanne for og udbedre trusler, hvis du skulle komme ud for problemer med at installere Norton-programmer på grund af en virus på din computer. Du skal downloade ISO-billedet og oprette en startdisk på en dvd eller et USB-medie.

Funktioner

• Reparation af virusinfektioner, der forårsager en mislykket installation eller start af et Norton-program:

Installation af Norton-sikkerhedsprogrammet mislykkedes, fordi dit system er voldsomt inficeret af crimeware. I sådan et tilfælde kan Norton Bootable Recovery Tool være til stor hjælp, da du kan starte din computer op fra en dvd eller en USB-enhed, og derfra kan du fjerne de trusler, der giver problemer.

• Reparation af inficerede systemfiler, der ikke kan fjernes inde fra Windows:

Norton Bootable Recovery Tool hjælper dig med at løse de mest forfærdelige computerproblemer, som fx når crimeware indlejrer sig selv så dybt i din computers styresystem, at det kræver et særligt værktøj for at fjerne det.

• Understøttelse af USB-enhed:

Du kan oprette et værktøj, der kan startes fra, på en USB-enhed. Når du forsøger at oprette startværktøjet på en USB-enhed, bliver alle data, der er på enheden, slettet. Før du kan starte opstartsværktøjet fra et USB-drev, skal der vælges en USB-enhed som startenhed i BIOS-indstillingerne på computeren.

USB-drevet skal have mindst 1 GB ledig plads, for at gendannelsesmediet kan oprettes derpå.

Muligheden for at køre en Norton Power Eraser-scanning kan ikke vælges i denne version af Norton Bootable Recovery Tool.

Download af Norton Bootable Recovery Tool

Download ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på en computer, der ikke er inficeret.

1. Gå ind på siden Norton Bootable Recovery Tool.

2. Klik på Download.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at downloade og gemme ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på computeren.

4. Du kan oprette et dvd- eller USB-gendannelsesmedie vha. den ISO-fil, du har downloadet.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af situationen:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v72380755_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/08/2017