Sådan bruges Norton Management

Et selvstudium til Norton Management.

Oversigt

• Widget'en til Norton Management giver dig adgang til Norton Management-portalen. Via Norton Managements websted kan du administrere alle kompatible Norton-programmer fra ét sted. Norton Management bruger din Norton Account til at registrere et Norton-program samt den computer, hvorpå det er installeret.

Norton Management gør det nemt for dig at sikre, at alle dine computere konstant er beskyttet ved at lade dig overvåge dine enheders status, løse almindelige problemer, se og forny dine abonnementer, hente og installere dine Norton-programmer samt få programopdateringer - alt sammen fra ét sted - via internettet.

For at konfigurere Norton Management skal du følge disse trin:

• Hent og installer Norton Management-agenten.

• Giv enheden et navn.

• Opret en ny Norton Account eller log på din eksisterende konto.

Du kan også konfigurere Norton Management fra Norton-programmets vindue.

Funktioner

1. Programopdateringer:

Brugerfladen i Norton Management giver et overblik over alle de registrerede computere, der har Norton-programmer installeret. Norton Management skal være installeret på de computere, der skal overvåges.

På hjemmesiden vises et Norton-programs sundhedsstatus. Disse oplysninger indsamles af Norton Management-agenten på den registrerede computer. Enhver ændring i et registreret Norton-programs sundhedsstatus bliver øjeblikkeligt rapporteret til Norton Management-serveren. Hvis en registreret computer ikke er forbundet til internettet eller er slukket, vises statussen som offline.

2. Administrer installationer:

Med et simpelt program kan du tilføje, fjerne eller omdøbe en tilknyttet computer. Ved hjælp af Norton Management kan du eksternt gennemse og løse problemer med dit Norton-programs sundhed. Forny din Norton-licens eller køb et nyt Norton-program online. Installer eller afinstaller Norton-programmet på en tilknyttet computer.

3. Forny abonnementet:

Norton Management-serveren giver besked om enhver handling, du foretager gennem Norton Management-portalen ved at sende meddelelser via mail til den tilknyttede Norton Account. Den udsender også meddelelser til den tilknyttede Norton Account-mailadresse, når den opdager, at et programs sundhedsstatus ændres til rød eller gul.

Du kan forny din eksisterende Norton-licens eller købe et nyt program online på Norton Management-portalen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v72380712_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Sidst ændret: 19/06/2012