Sådan bruges backup og gendannelse

Oversigt

• Det kan være nyttigt at have en backup med dine vigtige data, hvis der skulle ske nedbrud. Med sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktionerne i Norton 360 kan du gemme dine filer på en sikker onlinelagerplads. Du kan gendanne dine filer ved at logge på en internetbaseret placering, hvis din computer går ned. Det er nemt at tage backup af uforglemmelige billeder, yndlingssange, værdifulde økonomiske dokumenter og vigtige oplysninger med Norton360. Med planlægning af backup kan du skræddersy dine backupsæt til forskellige filtyper, især når der nu ofte fremkommer nye slags.

Du har også friheden til at tage en manuel backup. Konfiguration af og adgang til backup på forskellige computere kan være en stor hjælp. Det giver dig friheden til at gå fra arbejds- til hjemmemiljøet, uden at du behøver bære rundt på kopier af vigtige data. Med unikke backupsæt kan du konfigurere forskellige profiler til at tage backup af forskellige oplysninger.

Du kan foretage følgende handlinger med backup-modulet:

• Konfigurer unikke backupsæt

• Gennemse filoplysninger for hvert backupsæt

• Vælg den lagerplacering, der passer dig bedst, ud fra en række prædefinerede lagerplaceringer

• Hent alle eller nogle af de filer, som tidligere er blevet sikkerhedskopieret

• Log på en sikker URL-adresse for at få adgang til og gendanne dine sikkerhedskopierede data

Funktioner

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v72380670_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/02/2016