Sådan bruges Norton-værktøjslinjen

Oversigt

• Norton-værktøjslinjen er et veldesignet program, som beskytter dine adgangskoder og finansielle oplysninger. Det beskytter dig også mod at blive et offer for cyberkriminalitet. Det sparer dig for trættende genindtastninger af oplysninger på forskellige hjemmesider ved at gemme dine loginoplysninger. Disse gemte loginoplysninger udfyldes automatisk de rette steder, hver gang du har brug for dem. Den forbedrede sikkerhed i Norton Identity Safe gør, at de mest følsomme oplysninger sikres mod at blive stjålet, og at alle onlinetransaktioner forbliver sikret.

Funktioner

• Beskyt dig selv mod trusler, der har til formål at stjæle dine personlige eller finansielle oplysninger, og værn om din identitet, når du handler, bruger netbank og surfer online.

Norton-værktøjslinjen med Identity Safe installeres med Norton Internet Security og beskytter dig omgående. Du kan starte med at bruge Identity Safe, som indeholder administration af adgangskoder og automatisk udfyldning af blanketter, ved at gå til en hvilken som helst hjemmeside, der kræver et brugernavn og en adgangskode. Identity Safe vil da spørge dig, om du vil oprette en boks. Du kan også oprette en boks inde fra Identity Safe.

• Beskyttelse mod phishing:

Du kan nu surfe og handle alt det du vil på internettet, fordi beskyttelsen mod phishing-forsøg hjælper med at beskytte dig mod bedrageriske websteder. Norton-værktøjslinjen viser sikkerhedsstatussen på websider med et rødt mærke for et websted, der er mistænkt for phishing-forsøg og et grønt mærke for et sikkert websted

• Bekvemmelighed ved brug af login-oplysninger:

Med Identity Safe kan du gemme alle dine loginoplysninger til dine yndlingswebsteder. Du behøver ikke længere at kunne huske dine login-oplysninger - du skal bare logge ind på Identity Safe, så udfylder den dine login-oplysninger, når du besøger sider, der kræver logon. Et enkelt klik på kontoen i rullemenuen i Identity Safe på Norton-værktøjslinjen tager dig til din yndlingsside og logger dig på.

• Krypteret lager til personlige oplysninger:

Identity Safe gemmer og krypterer dine personlige oplysninger som fx kreditkortoplysninger, kontonumre og kontaktoplysninger på en hensigtsmæssig måde, så du nemt kan få adgang til dem. Denne boks med oplysninger er krypteret og beskyttet med en adgangskode, så kun du har adgang til den.

• Tidsbesparende og automatisk udfyldning af blanketter:

Med din tilladelse udfylder Identity Safe automatisk felter på nettet til adgangskoder og personlige oplysninger . Denne tjeneste gør din brug af netbank, shopping og surfing mere bekvem, samtidig med at den beskytter dine oplysninger mod at blive stjålet af skadelige programmer, der registrerer tastetryk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v72380606_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/02/2016