Konfiguration af din konto

Når du tilmelder dig og installerer Norton Family, kan du konfigurere din konto på siden Konfigurer Family. Du føjes automatisk til kontoen som en Forælder som standard. Du kan dog til enhver tid ændre navnet og avataren. Du kan også invitere andre forældre til at holde øje med dine børns internetaktiviteter.

Sådan ændrer du din nuværende profil med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family.

3. Klik på din profil på siden Konfigurer Family under Forældre.

4. Vælg dit profilnavn på siden Profilindstillinger, og vælg en avatar på rullemenuen Skift avatar. Du kan også bruge linket Overfør profilbillede til at vælge et billede på din enhed som avatar.

5. Klik på Gem.

Sådan føjes børn til din konto ved hjælp af Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family.

3. Klik på Tilføj barn under Børn på siden Konfigurer Family.

4. Indtast dit barns navn, og vælg en avatar, der skal forestille dit barn.

5. Vælg dit barns køn og fødselsdato på rullemenuen.

Family-reglerne er forskellige alt efter barnets fødselsdato.

6. Vælg enheden, som barnet skal tilknyttes. Hvis du ikke kan se en enhed, skal du undersøge, at Norton Family er installeret på alle dine enheder.

Sådan konfigurerer du din konto ved hjælp af Android

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på dit profilikon i vinduet Forældertilstand. Du kan også trykke på menuikonet øverst til venstre i vinduet og trykke på Indstillinger.

Sørg for at hemmeligholde adgangskoden. Du må ikke dele adgangskoden med dine børn. Dine børn kan bruge adgangskoden til at deaktivere Norton Family eller til at logge på Norton Family og ændre husreglerne.

3. Gør følgende i vinduet INDSTILLINGER under MIN KONTO :

• Tryk på Rediger profilbillede for at vælge dit profilbillede. Du kan vælge et billede fra dit galleri eller tage dit eget billede med det samme. Tryk på kameraikonet ved siden af dit profilbillede for at tage et foto.

• Vælg et navn til din konto, så andre kan se, at det er dig.

• Vælg en tidszone. Tiden, der rapporteres for alle aktiviteter, er baseret på den tidszone, du vælger her.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71995654_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 19/11/2015