Nulstilling af din onlineboks

Med Norton Identity Safe kan du nulstille din Identity Safe-adgangskode, hvis du glemmer den, ved hjælp af login-oplysningerne til din Norton Account. Når du nulstiller din onlineboks, bliver alle dine Identity Safe-data slettet permanent.

Sådan nulstiller du din onlineboks

1. Åbn browseren, og gå til: https://identitysafe.norton.com

2. Klik på Hent for at hente installationsprogrammet til Norton Identity Safe.

3. Dobbeltklik på den Norton Identity Safe-fil, som du har hentet.

4. Klik på Kør.

5. Klik på Acceptér og installer i vinduet Installer for at fortsætte installationen af Norton Identity Safe på dit system.

Ved at blive en del af Norton Community Watch kan du hjælpe Symantec med at forbedre beskyttelsen mod sikkerhedstrusler. Du deltager i Norton Community Watch ved at markere Jeg vil tilmelde mig Norton Community Watch nederst i vinduet.

6. Indtast den mailadresse, som du brugte til at oprette din Norton Account, i vinduet Log på Norton Account.

7. Klik på Næste.

8. Indtast adgangskoden til din Norton Account, og klik på Log på i vinduet Log på Norton Account.

9. Klik på Opret ny boks i vinduet Lås din onlineboks op.

10. I vinduet Nulstil onlineboks skal du klikke på Nulstil Identity Safe.

11. I vinduet Nulstil onlineboks skal du indtaste adgangskoden til din Norton Account for at nulstille den onlineboks, der er tilknyttet.

Du kan se den mailadresse, der er knyttet til din Norton Account i feltet Mailadresse.

12. Klik på OK i dialogboksen Bekræft.

Med Norton Identity Safe kan du indtaste en forkert adgangskode tre gange. Hvis dine forsøg mislykkes, giver Norton Identity Safe dig mulighed for at nulstille din Identity Safe under Problemer med at logge ind? -vinduet. Hvis du nulstiller Identity Safe, mister du alle dine gemte Identity Safe-data, f.eks. dine loginoplysninger, kort og noter. Hvis du glemmer din adgangskode til Identity Safe, kan den ikke gendannes. Du kan kun nulstille Identity Safe, men alle dine gemte data går tabt.

Hvis du glemmer Identity Safe-adgangskoden til din onlineboks, skal du angive login-oplysningerne til din Norton Account for at nulstille din Identity Safe.

Opretter onlineboks i Nortons sikkerhedsprodukt

Ændring af adgangskoden til Identity Safe

Om Adgangskode og sikkerhed

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71887131_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 28/07/2012