Om Indstillinger for websurfing

Indstillinger for websurfing gør det muligt at konfigurere, på hvilken måde Identity Safe skal indsamle, gemme og vise loginoplysningerne for besøgte websider. Du kan konfigurere Identity Safe til at vise dine oprettede kort til websteder med formularer. Du kan også konfigurere indstillinger for automatisk udfyldning for websteder, der indeholder sikkerhedstrusler.

Du kan konfigurere følgende indstillinger i vinduet Indstillinger for websurfing :

Vis mine loginoplysninger hver gang jeg besøger en side med flere loginoplysninger

Konfigurerer Identity Safe til at vise dine loginoplysninger, hver gang du besøger et websted med flere loginoplysninger.

Udfyld automatisk mine login-oplysninger, når jeg besøger websteder

Udfylder dine loginoplysninger automatisk, når du besøger et websted.

Vis mine identitetskort, hver gang jeg besøger en side med en formular

Viser dine Identitetskort, hver gang du besøger en webside med formularer, der skal udfyldes med personlige oplysninger.

Åbn startsiden for Identity Safe i nye faner

Åbner startsiden for Identity Safe i en ny fane, når du vælger Startside for Identity Safe.

Gem mine brugeroplysninger, når jeg logger ind på websteder

Lader dig gemme brugeroplysninger til de websteder, du besøger.

Du kan vælge følgende indstillinger for indsendelserne:

• Ja, gem automatisk

• Nej, gem aldrig login-oplysninger

• Spørg før der gemmes

Derudover kan du også bruge indstillingen Udfyld automatisk websteder, der indeholder sikkerhedstrusler til at angive, hvordan Identity Safe skal reagere på de websteder, der indeholder sikkerhedstrusler. Du kan også slå browserens indbyggede funktion til administration af adgangskoder fra ved hjælp af indstillingen Slå browserens indbyggede funktion til administration af adgangskoder fra.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71885811_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 28/07/2012