Stærke adgangskoder

Du skal give din cloudboks stærke adgangskoder for at beskytte dine følsomme oplysninger. Når du bruger stærke adgangskoder til din boks, mindsker du sikkerhedsrisikoen og beskytter dine følsomme data, herunder kreditkortoplysninger, mod hackere.

Stærke adgangskoder har følgende egenskaber:

• Mindst otte tegn

• Mindst ét stort bogstav

• Mindst ét lille bogstav

• Mindst to tal (0 til 9)

• Mindst ét symbol (f.eks. * > & $ %)

• Adgangskoden til din cloudboks må ikke svare til brugernavnet eller adgangskoden til din Norton-konto

En lang adgangskode er mere sikker. Hvis dine adgangskoder skal forblive sikre, bør du ændre dem jævnligt.

Redigering eller sletning af loginoplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71853940_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013