Ændring af land/region

Ændring af land/region-udfyldningen er sprogspecifik. Afhængigt af din region vises der en standardværdi i feltet Land/region. Du bør ændre regionen og opretter et nyt kort, inden du udfylder onlineskemaer på et websted, der bruger en anden region.

Du kan skifte land eller region for de Identity Safe-kort, som du har gemt. Du kan bruge funktionen Rediger kort i vinduet Rediger identitetskort til at skifte land eller region for et bestemt kort.

Tilføjelse af tegnebog

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71853925_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013