Nye loginoplysninger

Identity Safe gør det muligt at føje et login til et websted manuelt fra vinduet Rediger loginoplysninger. Du kan bruge funktionen Opret nye loginoplysninger i vinduet Rediger loginoplysninger til manuelt at tilføje et logon.

Hvis du vil føje et login til et websted, skal du indtaste URL-adressen for det websted, hvor du vil bruge det, i dialogboksen Nyt login.

Sørg for, at præfikset http:// står før webstedets navn.

Som standard vises adressen https:// i dialogboksen Nye login-oplysninger. Du kan slette denne adresse og tilføje en efter eget valg.

Når du har indtastet URL-adressen, beder Identity Safe dig om at indtaste brugernavnet og adgangskoden for loginoplysningerne. Du kan kun tilføje loginoplysninger manuelt, hvis du angiver brugernavnet for loginoplysningerne. Hvis du ikke tilføjer et brugernavn, gemmer Identity Safe ikke den URL-adresse eller det brugernavn, som du angav.

Redigering eller sletning af loginoplysninger

Sådan gemmes login-oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71853477_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013