Nulstil onlineboks

Med Norton Identity Safe kan du nulstille din Identity Safe-adgangskode, hvis du glemmer den, ved hjælp af login-oplysningerne til din Norton Account. Hvis du nulstiller Identity Safe, mister du alle dine gemte Identity Safe-data, f.eks. dine loginoplysninger, kort og noter. Hvis du glemmer din adgangskode til Identity Safe, kan den ikke gendannes. Du kan kun nulstille Identity Safe, men alle dine gemte data går tabt.

Hvis du har glemt din adgangskode til Identity Safe, kan du ikke nulstille den. Du kan kun nulstille din Identity Safe og gendanne alle dine data.

Der er følgende funktioner i vinduet Nulstil onlineboks :

Mailadresse

Her kan du angive den mailadresse, der er registreret med din Norton Account.

Adgangskode

Her kan du indtaste en adgangskode til din nye Norton Account.

Nulstil

Her kan du nulstille cloudboksen, der er tilknyttet din Norton-konto.

Med Norton Identity Safe kan du indtaste en forkert adgangskode tre gange. Hvis dine forsøg mislykkes, giver Norton Identity Safe dig mulighed for at nulstille din Identity Safe. Hvis du nulstiller Identity Safe, mister du alle dine gemte Identity Safe-data, f.eks. dine loginoplysninger, kort og noter. Hvis du glemmer din adgangskode til Identity Safe, kan den ikke gendannes. Du kan kun nulstille Identity Safe, men alle dine gemte data går tabt.

Om Norton Identity Safe-cloudboksen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682558_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013