Nulstil onlineboks

Med Norton Identity Safe kan du nulstille din Identity Safe-adgangskode, hvis du glemmer den, ved hjælp af login-oplysningerne til din Norton Account. Hvis du nulstiller Identity Safe, mister du alle dine gemte Identity Safe-data, f.eks. dine loginoplysninger, kort og noter. Hvis du glemmer din adgangskode til Identity Safe, kan den ikke gendannes. Du kan kun nulstille Identity Safe, men alle dine gemte data går tabt.

Hvis du har glemt din adgangskode til Identity Safe, kan du ikke nulstille den. Du kan kun nulstille din Identity Safe og gendanne alle dine data.

Der er følgende funktioner i vinduet Nulstil onlineboks :

Nulstil Identity Safe

Nulstiller din adgangskode til Identity Safe.

Hvis du glemmer din adgangskode, kan du kontrollere huskereglen til adgangskoden, som du angav under konfiguration af Identity Safe.

Annuller

Lukker vinduet og vender tilbage til vinduet Lås din onlineboks op.

Med Norton Identity Safe kan du indtaste en forkert adgangskode tre gange. Hvis dine forsøg mislykkes, giver Norton Identity Safe dig mulighed for at nulstille din Identity Safe. Hvis du nulstiller Identity Safe, mister du alle dine gemte Identity Safe-data, f.eks. dine loginoplysninger, kort og noter. Hvis du glemmer din adgangskode til Identity Safe, kan den ikke gendannes. Du kan kun nulstille Identity Safe, men alle dine gemte data går tabt.

Om Norton Identity Safe-cloudboksen

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682555_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013