Forsigtig

Symantec har analyseret denne side og har konstateret, at indkøb via siden kan være forbundet med risici. Det er usikkert at besøge dette websted, og du bør derfor ikke besøge denne side.

Webstedet, du forsøger at besøge, rummer muligvis computertrusler, identitetstrusler og irritationsfaktorer. Virus, trojanske heste og orme er eksempler på trusler mod computeren og din identitet. Som eksempler på irritationsfaktorer kan nævnes pop op-vinduer, hackerværktøjer, vitsprogrammer, trackware, vildledende programmer og uønskede programmer. Disse elementer kan bruges til at angribe computeren og f.eks. installere skadelig kode uden din tilladelse. Du kan se antallet af computertrusler, identitetstrusler og irritationsfaktorer i pop op-vinduet.

Symantec anbefaler, at du ikke besøger dette websted.

Du kan bruge funktionen Komplet rapport for at få flere oplysninger om denne webside. Du kan også klikke på linket for at sende feedback om webstedet og læse brugeranmeldelser fra andre Norton-brugere.

Om beskyttelse på nettet

Søge på internettet med Norton Safe Search

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682552_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013