Bedragerisk websted

Det aktuelle websted er kendt som et bedragerisk websted. Symantec har analyseret webstedet og konstateret, at siden er bedragerisk eller kendt som et skadeligt websted. Symantec anbefaler, at du undlader at besøge webstedet, da du ellers kan blive offer for kriminelle handlinger.

Hvis du mener, at evalueringen af webstedet er forkert, kan du rapportere det til Symantec, som derefter vil gentage analysen. Du kan angive det websted, der skal evalueres. Du kan indberette et websted ved at klikke på Rapportér webstedetNorton-værktøjslinjen

Du kan læse mere om dette websted ved at klikke på Fuld rapport. Du kan også klikke på linket for at sende feedback om webstedet og læse brugeranmeldelser fra andre Norton-brugere.

Om beskyttelse på nettet

Søge på internettet med Norton Safe Search

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682549_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013