Sikret af Norton

Symantec har analyseret webstedet og fundet, at det er godkendt af VeriSign. Webstedet har et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) fra VeriSign og er sikkert at besøge. Symantec kategoriserer de netbutikker, som er godkendt af VeriSign som Norton Secured-websteder.

Pop op-vinduet Sikkerhed for websted indeholder oplysninger om det samlede antal computertrusler, identitetstrusler, irritationsfaktorer og sikkerhedstrusler i netbutikker, som muligvis findes på de websteder, du besøger. Funktionen giver også oplysninger om sikkerhed i forbindelse med handel på websteder med onlinetransaktioner.

Oplysninger om sikkerhed ved handel omfatter information om f.eks. transaktionsbeskyttelse og beskyttelse af personlige oplysninger på webstedet. I pop op-vinduet Sikkerhed for websted oplyses det, om der er tale om et legitimt websted.

I pop op-vinduet Sikkerhed for websted vises en oversigt over følgende:

Computertrusler

Viser det samlede antal computertrusler, herunder virus, trojanske heste og orme, der findes på dette websted. Når du besøger et websted, der indeholder computertrusler, bliver computeren muligvis inficeret.

Identitetstrusler

Viser det samlede antal identitetstrusler, f.eks. virus, trojanske heste, orme og tastaturloggere, på dette websted. Via de programmer, der udgør en identitetstrussel, stjæles dine følsomme oplysninger, som f.eks. kreditkortoplysninger og adgangskoder.

Irritationsfaktorer

Viser det samlede antal irritationsfaktorer, f.eks. trackware, pop op-vinduer, hackerværktøjer, vitsprogrammer eller andre vildledende programmer på dette websted.

Via disse irritationsfaktorer kan der installeres uønskede programmer på computeren, uden at du ved det.

Sikkerhedstrusler i netbutikker

Indeholder oplysninger om sikkerheden for e-handel på webstedet.

Ved hjælp af oplysningerne om sikkerhedstrusler i netbutikker kan du få mere at vide om følgende, inden du besøger et websted:

• Om en netbutik sælger falske varer.

• Om politikken for håndtering af dine personlige oplysninger, f.eks. kreditkortoplysninger, er sikker.

Du kan læse mere om dette websted ved at klikke på Fuld rapport. Du kan også bruge funktionen til at sende feedback om webstedet og læse brugeranmeldelser fra andre Norton-brugere.

Om beskyttelse på nettet

Søge på internettet med Norton Safe Search

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682546_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013