Adgangskode og sikkerhed

Du kan også bruge vinduet Adgangskode og sikkerhed til at gøre følgende:

• Skifte adgangskode til Identity Safe.

• Indstille sikkerhedsniveauet for brug af adgangskoden til Identity Safe.

Adgangskode til Identity Safe

Her kan du ændre adgangskoden til Identity Safe og angive en ny huskehjælp til adgangskoden.

Adgangskodesikkerhed

Her kan du angive sikkerhedsniveauet for Identity Safe-adgangskoden.

Identity Safe indeholder fire sikkerhedsniveauer, der beskytter din adgangskode til Identity Safe. Vælg en af følgende indstillinger:

• Bed om adgangskoden, hver gang jeg logger på

Første gang du logger på, bliver du bedt om at angive adgangskoden til Identity Safe.

Symantec anbefaler, at du bruger denne funktion for at gøre dine loginoplysninger mere sikre.

• Bed om adgangskoden, før et login udfyldes

Du bliver bedt om at angive adgangskoden til Identity Safe, inden et onlineskema automatisk udfyldes med loginoplysninger.

Du kan angive, om Identity Safe-adgangskoden skal indtastes for hvert sæt af login-oplysninger, inden de automatisk udfyldes.

• Log automatisk af Identity Safe, når det har været inaktivt i:

Logger dig automatisk af Identity Safe, når du ikke benytter Identity Safe i den angivne periode. Du kan vælge mellem 15, 30 eller 45 minutter.

Denne indstilling er nyttig, hvis du jævnligt er et sted, hvor andre personer har adgang til din computer.

• Bed om min adgangskode, når der fortsættes efter midlertidigt stop

Beder dig om din Identity Safe-adgangskode, når systemet gendannes fra en hviletilstand.

Denne indstilling forhindrer misbrug af dine Identity Safe-data ved at validere din Identity Safe-adgangskode, hver gang systemet gendannes fra en hviletilstand.

Norton Identity Safe beder dig kun om at indtaste din adgangskode til Identity Safe, hvis du var logget på din Identity Safe-boks, da systemet skiftede til afbrudt tilstand.

Du skal godkende din adgangskode til Identity Safe, hver gang du ændrer sikkerhedsniveauet for boksen til et niveau, som er mindre sikkert end det nuværende sikkerhedsniveau.

Om Indstillinger for sikkerhed

Tilføjelse af tegnebog

Redigering eller sletning af loginoplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682543_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013