Datakonflikt

Vinduet Datakonflikt vises, når du gemmer forskellige adgangskoder for samme login. Når du importerer Identity Safe-data fra en flytbar profil eller backupfil og fletter dataene med den boks, som du er logget på, vises vinduet Datakonflikt.

Vinduet Datakonflikt indeholder følgende valgmuligheder:

Side

Bruges til at få vist navnet på det websted, hvor du har gemt loginoplysningerne.

Brugernavn

Bruges til at få vist brugernavnet på det websted, hvor du har gemt loginoplysningerne.

Brug nuværende adgangskode

Giver dig mulighed for at bruge den nuværende adgangskode for login-oplysningerne. Du kan bruge denne mulighed til at anvende den samme adgangskode, som du brugte, da du gemte dine loginoplysninger.

Brug importeret adgangskode

Giver dig mulighed for at anvende den adgangskode, du brugte, da du importerede Identity Safe-data fra din flytbare profil eller backupfil.

Vis adgangskode

Bruges til at få vist den adgangskode, du anførte, da du gemte og importerede loginoplysningerne.

Løs resterende <n> konflikter med ovenstående valg

Bruges til at løse de resterende konflikter med det valg, som du foretog i dette vindue.

Redigering eller sletning af loginoplysninger

Sådan gemmes login-oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682540_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013