Brugernavn

Når du manuelt tilføjer login-oplysninger i Identity Safe, skal du angive et brugernavn til dem. Indtast brugernavnet til login-oplysningerne i feltet Indtast nyt brugernavn.

Du kan angive en adgangskode i feltet Adgangskode under Detaljer. Loginoplysningerne vises kun i afsnittet Detaljer, når du har valgt et sæt i Loginoplysninger.

Du kan også ændre de brugernavne og adgangskoder, du gemmer i Identity Safe. Du kan klikke på Rediger ud for Brugernavn under afsnittet Detaljer i vinduet Rediger login-oplysninger.

Ud over brugernavnet kan du også ændre adgangskoden i vinduet Rediger login-oplysninger.

Redigering eller sletning af loginoplysninger

Sådan gemmes login-oplysninger

Om loginoplysninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71682534_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013