Ny mappe

Du kan oprette mapper og gruppere alle dine gemte loginoplysninger til websteder i disse mapper. Indtast et valgfrit mappenavn i Angiv navn på ny mappe.

Du kan også oprette en ny mappe ved hjælp af valgmuligheden Gem, som vises øverst på websiden. Når du klikker på valgmuligheden Gem, vises dialogboksen Gem loginoplysninger for websted. Når du opretter en mappe, skal du skrive et navn i rullelisten Mappe. Den mappe, du opretter, vises i vinduet Redigering af loginoplysninger.

Du kan også omdøbe en mappe senere, hvis du vil. Når du klikker på et mappenavn i ruden Loginoplysninger, vises feltet Mappenavn til højre i vinduet Redigering af loginoplysninger. Her kan du angive et nyt navn på mappen. Klik på Anvend for at gemme det nye navn.

Et mappenavn må ikke indeholde følgende tegn: \ / : & * ? " < > [ ].

Du kan se de mapper, du oprettede, i menuen Identity SafeNorton-værktøjslinjen.

Redigering eller sletning af loginoplysninger

Sådan gemmes login-oplysninger

Om loginoplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682531_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013