Rediger identitetskort

Funktionen Rediger identitetskort bruges til at administrere dine personlige oplysninger på ét sted. Personlige oplysninger omfatter ting som navn, fødselsdag, mailadresse og kreditkortoplysninger.

Du kan bruge de oplysninger, du gemmer på kortene, til at gøre følgende:

• Udfylde formularer.

• Angive følsomme oplysninger uden at skulle indtaste dem, mens du er online.

Med disse metoder til at angive oplysninger, uden at du selv skal indtaste dem, beskytter Identity Safe dig mod programmer, der registrerer tasteanslag, og som stjæler og misbruger din identitet.

Nogle websteder har formularer med felter til kreditkortoplysninger eller andre personlige oplysninger. I menuen Boks åbenNorton-værktøjslinjen kan du benytte Login-assistenten, som hjælper dig med automatisk at udfylde de kort, du har oprettet. Når du vælger Login-assistenten, kan du fra den rulleliste, der fremkommer, vælge det kort, der skal bruges til automatisk at udfylde felter.

Du kan vælge, se, redigere og kopiere oplysningerne for ethvert kort, du opretter. Det er også muligt at slette et kort, hvis du ikke længere har brug for det.

Du har følgende valgmuligheder:

Tilføj kort

Bruges til at oprette et nyt Identity Safe-kort.

Du kan angive et kortnavn efter eget valg. Hvis du ikke angiver et navn til kortet, tildeles det automatisk et navn i Identity Safe.

Lås op

Bruges til at låse et kort, der er beskyttet med adgangskode, op.

Identity Safe sørger for yderligere sikkerhed til dit kort. Du kan ikke redigere, kopiere, slette eller se oversigten for et kort, medmindre du angiver adgangskoden.

Denne funktion vises kun, hvis du vælger funktionen Adgangskodebeskyttelse, når du opretter et nyt Identity Safe-kort. Hvis du klikker på funktionen Lås op vises vinduet Valider adgangskode til Identity Safe. Du skal angive adgangskoden til Identity Safe for den boks, som du er logget på i øjeblikket for at få vist dine kortdetaljer.

Rediger kort

Bruges til at redigere det kort, du vælger.

Du kan vælge et af de kort, der er tilgængelige i venstre side af vinduet Identitetskort.

Brug rullepil op eller rullepil ned for at få vist listen med de kort, som du har oprettet.

Kopiér kort

Bruges til at kopiere oplysningerne fra et kort, der allerede er oprettet.

Du kan rulle gennem listen med kort og vælge et kort, som du vil kopiere.

Identity Safe giver automatisk det nye kort navnet Nyt kort efterfulgt af det næste ledige nummer. Hvis det sidste kort, du har oprettet, f.eks. hedder Nyt kort 4, giver Identity Safe det kopierede kort navnet Nyt kort 5.

Du kan også angive et kortnavn efter eget valg.

Slet kort

Bruges til at slette et eksisterende kort.

Identity Safe fjerner permanent kortet fra listen med kort.

Når du er på et websted, der indeholder skemaer, kan du via menulinjen Behov for assistance nedenunder Norton-værktøjslinjen bruge dine identitetskort. Du kan vælge det respektive kort i listen over de kort, som du har gemt. Du kan også klikke på funktionen Login-assistent for at vælge det kort, der indeholder de oplysninger, der skal bruges til webstedet.

Du kan endvidere kopiere og redigere de nødvendige felter fra det valgte kort i vinduet Login-assistent. Vigtige data som f.eks. adgangskoder, kreditkortnummer og fødselsdato er som standard skjult. For at se og kopiere disse data skal du vælge Vis.

Symantec anbefaler, at du rydder data kopieret fra kortene ved at vælge Ryd udklipsholder.

Tilføjelse af tegnebog

Om Tegnebog

Om indstillinger for websurfing

Om Indstillinger for sikkerhed

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682528_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013