Valider adgangskode til Identity Safe

Hvis du f.eks. ændrer standardindstillinger eller udfører bestemte aktiviteter, skal du muligvis angive adgangskoden til Identity Safe, før du kan fortsætte. I givet fald bliver du bedt om at angive Identity Safe-adgangskoden til den boks, du er logget på, i Norton Identity Safe.

Brug tekstfeltet Indtast adgangskode i vinduet Valider adgangskode til Identity Safe til at angive Identity Safe-adgangskoden for den aktuelle boks. Du kan klikke på linket Vis huskeregel til adgangskode for at få vist det tip for din adgangskode, som du gemte under den oprindelige oprettelse.

Du skal indtaste adgangskoden til Identity Safe i følgende tilfælde:

• Inden du udfylder en login-oplysning.

• Når du vil låse et identitetskort op, som er beskyttet med en adgangskode.

• Når din computer har været inaktiv i den periode, du har angivet.

• Når du vil have vist eller redigere din adgangskode for dit login i vinduet Rediger loginoplysninger.

• Når du ændrer sikkerhedsniveauet for Identity Safe-adgangskoden til et sikkerhedsniveau, som er mindre sikkert end det nuværende sikkerhedsniveau, i vinduet Adgangskode og sikkerhed.

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Om Norton Identity Safe-cloudboksen

Adgang til Norton Identity Safe-cloudboksen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71682525_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013