Fejlmeddelelsen "En netværksfejl forhindrer adgang til din Norton-konto..." vises, når jeg logger på onlineboksen i Identity Safe i Norton-programmet

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Fejlen skyldes typisk midlertidige netværksproblemer. Der kan også opstå netværksproblemer, hvis computeren er i dvaletilstand. Du løser dette problem ved at kontrollere, om du har forbindelse til internettet, og prøv at logge på webstedet for Norton-kontoen.

TRIN 1

Kontrollér internetforbindelsen

1. Start webbrowseren.

2. Prøv at åbne følgende websted:

http://www.symantec.com

3. Hvis du ikke kan åbne webstedet, skal du gå til Trin 2.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte din internetleverandør (ISP).

TRIN 2

Kontrollér adgangen til din Norton-konto

• Log på Norton.

Hvis du ikke kan logge på din Norton-konto fra internettet, skal du prøve at genstarte computeren og prøve igen fra Norton-programmet.

Hvis du stadig ikke kan logge på Norton-kontoen, skal du vente en time og så prøve igen fra Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71553250_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2016