Er min computer beskyttet?

Kontrollér Norton-programmets status.

• Hvis du vil sikre dig, at Norton-sikkerhedsproduktet beskytter din computer, kan du kontrollere Norton-programmets sikkerhedsstatus. Åbn Norton-programmet for at se, om dets sikkerhedsstatus er angivet som Sikker eller Beskyttet.

Du kan også kontrollere statussen for dit abonnement og se, om abonnementet er opdateret, eller om det er ved at udløbe. Hvis der står Aktivér nu ud for abonnementets status, er Norton-programmet ikke aktiveret. Læs Jeg ønsker at aktivere mit Norton-program.

Du skal sikre dig, at meddelelsen "Computeren er beskyttet" vises på skærmen.

De viste billeder af brugergrænsefladen er fra den aktuelle udgave af Norton-programmerne. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Hvad gør jeg, hvis Norton-programmets status ikke er angivet som Sikker eller Beskyttet

• Hvis Norton-programmets status ikke er grøn, og der ikke står Sikker eller Beskyttet, vises der muligvis en advarsel med en kort beskrivelse af fejlen sammen med knappen Ret nu. I de fleste tilfælde rettes fejlen automatisk, når du klikker på knappen Ret nu.

Hvis problemet stadig opstår, anbefaler vi, at du fjerner Norton-programmet og installerer det igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71537759_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/06/2016