Om overvågning af applikationer

Norton Family hjælper dig med at overvåge applikationer, som dit barn installerer eller fjerner på Android-enhederne. Du skal aktivere Applikationsovervågning for at overvåge de applikationer, dit barn bruger. Du kan også blokere applikationerne, som du mener, barnet ikke bør bruge. Når du blokerer et program, kan dit barn ikke bruge applikationen på Android-enheden.

Applikationsaktiviteterne vises på følgende måde:

Hvad

Viser applikationens navn.

Hvilken

Viser applikationens titel eller kilde.

Hvis dit barn f.eks. har hentet programmet fra et bestemt websted, vises webstedets internetadresse.

Kategori

Viser applikationens kategori.

Hvis den installerede applikation f.eks. er et socialt netværksprogram, vil kategorien være Sociale netværk.

Hvornår

Viser tidspunktet, hvor aktiviteterne i applikationen fandt sted.

F.eks. installationstidspunktet for en applikation.

Applikationsovervågning findes kun i Norton Family Premier på Android-enheder.

Sådan blokeres eller tillades applikationer

Aktivering eller deaktivering af Appopsyn

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71449018_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/10/2015