Om overvågning af mobilenheder

Opsyn med beskeder er en Premier-funktion og fås kun til Android-enheder.

Norton Family overvåger og registrerer dit barns mobilbeskeder. Du kan se følgende oplysninger om beskederne, dit barn har sendt og modtaget til/fra nye venners mobiltelefonnumre:

Ven

Viser navnet og nummeret på dit barns mobiltelefonvenner.

Type

Viser typen af beskeder, som dit barn udveksler med vennernes mobiltelefonnumre. Norton Family bruges til at kategorisere beskederne som sms eller MMS.

Sidste kontakt

Visning af den seneste dato, hvor en mobilven kommunikerede med dit barn.

Hvis du finder upassende udveksling af beskeder mellem dit barn og en mobilven, kan du blokere vennens mobiltelefon og forhindre den i at sende beskeder til dit barn.

Du kan tilpasse og kontrollere dit barns beskeder ved at aktivere eller deaktiverer Opsyn med beskeder.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71449016_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016