Aktivering eller deaktivering af Appopsyn

Når du aktiverer Appopsyn, overvåger du statussen for applikationer på dit barns mobilenhed.

På Android-enheder er Appopsyn kun muligt i Norton Family Premier.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Opsyn med applikationer med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Applikation i venstre rude, og vælg en af følgende muligheder:

• Du aktiverer Appopsyn ved at flytte knappen Til/Fra mod venstre til positionen Til.

• Du deaktiverer Appopsyn ved at flytte knappen Til/Fra mod højre til positionen Fra.

5. Klik på Gem.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Applikationsovervågning ved hjælp af en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Under Aktiviteter skal du trykke på Appopsyn.

5. Udfør en af følgende handlinger i vinduet Appopsyn :

• Du kan aktivere Opsyn med applikationer ved at trykke på knappen FRA.

• Du kan deaktivere Opsyn med applikationer ved at trykke på knappen TIL.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71447609_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 22/04/2015