Opsyn med beskedudveksling med en mobilven

Du kan overvåge beskedudvekslingen mellem dit barn og en bestemt ven. Hvis du synes, at en ven sender beskeder med upassende indhold til dit barn, kan du beskytte barnet ved at blokere beskeder fra denne ven.

Sådan overvåges beskeder til en ven med mobiltelefon ved hjælp af Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Meddelelser i ruden i venstre side.

5. Klik på Mobilvenner under Beskedrettigheder forbeholdt barnet. Listen Mobilvenner indeholder alle mobilvenner, som barnet har kommunikeret med.

6. Under kategorien Overvåget skal du klikke på den funktionsknap, der passer til vennens mobiltelefonnummer.

7. Klik på Gem.

Sådan overvåges beskeder til en ven med mobiltelefon ved hjælp af en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med beskeder under Aktiviteter.

5. Tryk på kontaktpersonen, du vil blokere, under KONTAKTPERSONER i vinduet Opsyn med beskeder.

6. Tryk på Overvåget i vinduet, der vises.

7. Tryk på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71441371_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 22/04/2015