Tilladelse af uovervåget beskedudveksling med en mobilven

Opsyn med beskeder er en Premier-funktion og fås kun til Android-enheder. Hvis du vil overvåge og administrere dit barns meddelelser, skal du aktivere Opsyn med beskeder.

Du kan tillade uovervågede beskeder mellem dit barn og en bestemt mobilven. Hvis du vælger denne indstilling, overvåger og registrerer Norton Family ikke disse beskeder.

Sådan tillades uovervågede beskeder til en ven med mobiltelefon ved hjælp af Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Opsyn med beskeder i ruden i venstre side.

5. Klik på Mobilvenner under Beskedrettigheder forbeholdt barnet for at se alle dit barns mobilvenner.

Listen Mobilvenner indeholder alle mobilvenner, som barnet har kommunikeret med.

6. Under kategorien Ikke overvåget skal du klikke på den funktionsknap, der passer til vennens mobiltelefonnummer.

7. Klik på Gem.

Sådan tillades uovervågede beskeder til en ven med mobiltelefon ved hjælp af en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med beskeder under Aktiviteter.

5. Tryk på kontaktpersonen, du vil blokere, under KONTAKTPERSONER i vinduet Opsyn med beskeder.

6. Tryk på Intet opsyn i vinduet, der vises.

7. Tryk på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71437465_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016