Blokering af beskedudveksling med eksisterende venners mobiltelefonnumre

Opsyn med beskeder er en Premier-funktion og fås kun til Android-enheder. Hvis du vil overvåge og administrere dit barns meddelelser, skal du aktivere Opsyn med beskeder.

Du kan blokere alle beskedudvekslinger mellem dit barn og en bestemt ven på listen over mobilvenner eller kontaktpersoner. Når du blokerer beskedudveksling med en ven, kan dit barn ikke sende eller modtage beskeder fra den pågældende ven.

Hvis dit barn vil sende en besked til en blokeret mobilven, kan barnet bede dig om tilladelse til at gøre dette. Norton Family giver dig besked om denne anmodning i en mail. Du kan tage de nødvendige forholdsregler på grundlag af anmodningen.

Sådan bruger du Norton Family-webstedet til at blokere beskedudveksling med eksisterende mobilvenner

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Meddelelser i ruden i venstre side.

5. Klik på Mobilvenner under Beskedrettigheder forbeholdt barnet for at se alle dit barns mobilvenner.

Listen Mobilvenner indeholder alle mobilvenner, som barnet har kommunikeret med.

6. Under kategorien Blokeret skal du klikke på den funktionsknap, der passer til vennens mobiltelefonnummer.

7. Klik på Gem.

Sådan bruger du en Android-enhed til at blokere beskedudveksling med eksisterende mobilvenner

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med beskeder under Aktiviteter.

5. Tryk på kontaktpersonen, du vil blokere, under KONTAKTPERSONER i vinduet Opsyn med beskeder.

6. Tryk på Blokeret i vinduet, der vises.

7. Tryk på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71435919_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016