Overvågning af beskedudveksling med nye venners mobiltelefonnumre

Opsyn med beskeder er en Premier-funktion og fås kun til Android-enheder. Hvis du vil overvåge og administrere dit barns meddelelser, skal du aktivere Opsyn med beskeder.

Du kan overvåge den beskedudveksling, dit barn har sendt og modtaget til/fra nye venners mobiltelefonnumre. Når du vælger denne indstilling, overvåger og registrerer Norton Family alle beskedudvekslingerne. Du kan se alle den fulde beskedudveksling og afgøre, om dit barn har sendt eller modtaget nogen former for upassende beskeder.

Sådan bruges Norton Family-webstedet til at overvåge alle beskedudvekslinger med nye mobilvenner

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Meddelelser i ruden i venstre side.

5. Klik på Overvåget under Nye mobilvenner bør automatisk være.

6. Klik på Gem.

Sådan bruger du en Android-enhed til at overvåge beskedudveksling med nye mobilvenner

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med beskeder under Aktiviteter.

5. I vinduet Opsyn med beskeder skal du trykke på Nye mobilvenner og vælge Overvåget.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71433345_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016