Sådan finder du PIN-koden til programmet

Programmets PIN-kode er en unik nøgle, der hjælper med at aktivere Norton-programmet. Programmets PIN-kode fås hos den serviceudbyder, der tilbyder Norton-produktet.

Hvis programmet ikke aktiveres, bliver du muligvis bedt om at indtaste PIN-koden som en del af programaktiveringen.

Placeringen af programmets PIN-kode varierer, afhængigt af den serviceudbyder der solgte dig programmet. Kontakt din tjenesteudbyder, hvis du ikke kan finde programmets PIN-kode.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71429454_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2016